Gi en gave

Du kan gi oss en ekstra dytt…

Vi trenger din hjelp. Vi er i en oppstartsfase for organisasjonen og trenger all hjelp vi kan få for å få på plass det som trengs for å drive en organisasjon, og for at vi skal kunne jobbe med å oppnå vår visjon om å snu den økende statistikken for psykiske problemer i samfunnet.

Mange tiltak innen psykisk helsevern, som det investeres i, er for å bidra til økt forståelse om psykiske plager og lidelser. Om hvordan man enten skal leve med de eller å lære seg mestre å leve med de.

RE:TENKE vil bidra til at kunnskap om hvor våre følelser kommer fra skal bli allmennkunnskap. Samt å skape en arena med mulighet for læring om vår medfødte psykiske helse.

Tusen takk til alle som hittil har sendt oss en støttegave! Det setter vi enormt stor pris på <3.

 

Måter du kan gi støtte på

Du kan enten vippse oss på vårt VIPPS nummer eller sette inn penger på vår gavekonto.

  • Kontonummer: 1506 14 20 441

  • VIPPS: 538574

 

Ditt bidrag går til

  • I 2019 legger vi ned mye ressurser på å oversette og dele iHeart sitt fantastiske læreplan for barn og ungdom. Vi har sertifisert oss i å holde kurset og skal starte kursvirksomhet for ungdom i løpet av året. Første steg på veien er å oversette alt av materiale vi har fått til norsk. I tillegg blir det en del innkjør av materiell som brukes i kursene og vi skal markedsføre kursene i tillegg til å finne arenaer hvor vi kan holde kursene. Har du tips så send oss gjerne en mail: hei@retenke.no

  • Siden vi jobber på frivillig basis enn så lenge så vil også midler bidra til at vi enklere kan få finne frem til enda flere kreative måter for å nå ut med kunnskapen til alle i samfunnet. Gjennom podcast, sosiale media, videoer, webinarer, foredrag, kursvirksomhet osv.

  • At vi kan reise rundt og holde foredrag for de som er interessert i å høre om vår friske psykiske helse.

Støtt oss.png
 
 
Bidra til økt kunnskap om psykisk helse og vår medfødte resiliens